h1

Salpem d’Auckland

Agost 19, 2011

(Acuarel.la en paper). el 31 de Març arribava a Sydney per incorporar-me a l’expedició científica de circumnavegació “Malaspina”; el dia 8 d’Abril, l’Hespérides salpava d’aquesta ciutat rumb a Auckland, a l’illa nord de Nova Zelanda. Després d’embarcar part del personal científic, salpàvem de nou a les cinc de la tarda d’un dijous plujós i gris, rumb a Honolulu. Vaig intentar copsar l’impressió de tristor tardoral mentre la ciutat s’esvaia a la boira.

(Acuarela en papel). El 31 de marzo llegaba a Sydney para incorporarme a la expedición científica de circunnavegación “Malaspina”; el día 8 el Hespérides zarpaba de esta ciudad rumbo a Auckland, en la isla norte de Nueva Zelanda. Después de embarcar parte del personal científico, zarpábamos de nuevo a las cinco de la tarde de un jueves lluvioso y gris, rumbo a Honolulu. Intenté captar la impresión de tristeza otoñal mientras la ciudad de desvanecía en la niebla.

(Watercolur on paper). On the 31 March I arrived to Sydney to join the scientific circumnavigation expedition “Malaspina”; On the 8th April the Hespérides unmoored bound to Auckland, on the North island of New zealand. After embarking part of the scientists, the Hespérides steemed at 5 pm of a rainy and grey thursday bound to Honolulu. I tried to capture the impression of autumn melancholy while the city dissapeared in the murk.

One comment

  1. Sembla Turner!Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: