h1

Barbijo

gener 21, 2009

Barbijo (Pygoscelis antarctica). Acuarela sobre papel. Es una de las especies de pájaro bobo (el verdadero pingüino era del Ártico y está extinguido)  frecuentes en la península Antártica y las islas del estrecho de Bransfield. Lo dibujé en febrero de 1994, durante la expedición científica española “ECOANTAR-94” a bordo del BIO Hespérides, cuando desembarcamos en Isla Decepción.

Chinstrap penguin (Pygoscelis antarctica). Water colour on paper. It is not a real penguin (the penguin was an extincted Arctic bird) . Chinstraps are very frequent in the Antarctic peninsula and the isles of the Bransfield strait. I draw it in february 1994, during the Antarctic scientific expedition “ECOANTAR-94”, on board the R/V Hespérides, when landed in Deception Island.

Pygoscelis antarctica. Aquarel.la sobre paper. No és realment un pingüi (el pingüi era de l’Àrtic i es va extingir). Aquesta és una de les espècies més freqüents a la península Antàrtica i les illes de l’estret de Bransfield. El vaig dibuixar el febrer de 1994, durant l’expedició científica espanyola “ECOANTAR-94” a bord del vaixell Hespèrides, quan varem desembarcar a l’illa Decepció.

Barbijo (Pigoscelis antarctica). Acuarela sobre papel. Lo dibujé del natural durante la expedición cientifica "ECOANTAR-94" a bordo del BIO "Hepérides" en enero de 1994, cuando desembarcamos en la isla del Rey Jorge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: