h1

Porta de la Pietat (Barcelona Cathedral)

Setembre 26, 2006

p-pietat.jpg
(Pen, India ink on paper). One of the lateral doors of the Cathedral of Barcelona. Named after the fronton or pediment above the door, a Gothic bas-relief in wood of the “Pietat” or “Pity”, a generic name for the representation of Mary holding the body of Jesus after the descent from the Cross. It was one of my favourite places in Barcelona before the massification and tourist invasion of the Gothic quarter.

(Ploma, tinta xinesa en paper). Una de les portes laterals de la Catedrfal de Barcelona. El nom vé del frontó, un baix relleu gòtic en fusta de la Pietat, el nom genèric de les representacions de la Verge Maria amb el cos de Jesus. Era un dels meus llocs preferits de Barcelona abans de la massificació del barri gòtic.

(Pluma, tinta china en papel). Una de las puertas laterales de la Catedral de Barcelona. Su nombre le viene del frontón, un bajo relieve gótico en madera de la Piedad, nombre genérico de las representaciones de la Virgen María con el cuerpo de Jesus. Era uno de mis lugares favoritos de Barcelona, antes de la masificación e invasión turística del barrio gótico.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: